undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Outdoor view of Block 05, Unit 2, Qianhai Cooperation Zone

Combining the overall concept and function of the building, the project team carefully studies the user group and integrates the exquisite and detailed design into the daily life of office workers, which is thoughtful and considerate. Focusing on high-end office quality, it provides customized landscape enjoyment for business people, using elements such as mountains and water to create a natural mood in the site, creating comfortable personal space through the grasp of scale, relaxing oneself in the courtyard and feeling tranquil and distant.

 

Project Location: Qianhai District, Shenzhen

Client: Shenzhen Qianhai Development and Investment Holding Co.

Landscape area: 30,000 square meters

Main functions: office, park, commercial

Design scope: Landscape design

 

More representative project